Om Morsing Data

Morsing data er en konsulentvirksomhed med 4 ansatte. Virksomheden blev etableret i 2018 og har hovedkontor i Nykøbing Mors. 

Morsing|data arbejder med ERP-løsninger for Uniconta og C5 og har kunder indenfor mange forskellige brancher i Danmark, Malaysia, Australien og USA. 

Vi leverer sikre, inspirerende og stabile løsninger, der gør en forskel for vores kunder og slutbrugere.

Teamet bag

Bjarne Morsing Larsen

Indehaver & Forretningskonsulent

Billede kommer snart

Malthe Morsing Larsen

Softwareudvikler

Hvorfor vælge os?

Kvalitet:
At vælge et ERP system og leverandør er en vigtig beslutning, der har indflydelse på dit daglig arbejdsliv. Hos Morsing|data er en høj kvalitet et omdrejningspunktet. 

Vi er service-minded og med vores entusiasme og mange års erfaringer, leverer vi langtidsholdbare og sikre løsninger der holder.
Vi har pålidelige IT samarbejdspartnere, der kan hjælpe hurtigt og sikkert med at løse tekniske problemer, så det er nemt for dig som kunde, da du kun skal ringe et sted. (her kan evt. tilføjes et markeret link, der peger på PM-Solutions hjemmeside)

Fleksibilitet og hurtighed:
Vi er i en løbende dialog med vores kunder, så vi tager løbende hensyn til de ændringer, der opstår i kundernes udviklingsprojekter og forretningsgange.

Erfaringer:
Vi har over 20-års erfaringer med implementering, design, programmering og undervisning indenfor IT-branche og ERP systemer.

Vores mission

Vores mission er at finde de bedste løsninger til vores kunder.

Vores vision

At kunne se folk i øjnene er vigtigt for os.
Vi kører med store projekter, men behandler både store, små og mellemstore virksomheder ens.

Vores mission

Vi vil udvikle og dygtiggøre os hele tiden og vores mål er positive og glade kunder. Ansvarlighed er vores fundament og styrke – vi altid søger den bedste løsning.